Псориазис

4 НАЧИНА, ПО КОИТО ИНХИБИРЕЛА ПРЕКЪСВА ПАТОГЕННИТЕ ПРОЦЕСИ ПРИ ПСОРИАЗИС

ИнхибирелА® се доказва като незаменим "помощник" във всекидневната практика с пациенти, страдащи от псориазис или други автогенни кожни процеси, включително меланоми и рак на кожата.

  1. ИнхибирелА® отстранява токсичните метаболити и регулира функцията на черния дроб, бъбреците и щитовидната жлеза, чийто дисбаланс е пряко свързан с проявата на псориазиса. 
  2. ИнхибирелА® прекъсва хроничната активация на основните патогенни фактори за псориазиса на клетъчно ниво: Нуклеарния транскрипционен фактор NF-KB, васкуларния ендотелен растежен фактор, епидермалния растежен фактор, инсулиноподобния растежен фактор и провъзпалителни ензими, предизвикващи възпаление и интензивно производство на епидермални клетки.
  3. ИнхибирелА® повишава нивата на естествените антиоксиданти в организма, и особено витамин Е - играещ важна роля в оздравителния процес на кожата. 
  4. ИнхибирелА® регулира алкално-киселинния баланс в организма, стимулирайки бързото изхвърляне на млечна и пикочна киселиначесто силно повишени в кръвта на пациенти, страдащи от псориазис, артрити, рак и други автогенни и метаболитни нарушения.
По-специално наблюдаваните пациенти с псориазис постигат подобрение още по време на първите 3-4 дни на прием на ИнхибирелА®, изразено с успокояване на зачервените и възпалени плаки, намаляване на паренето, обща бодрост и лекота. Повечето от тези пациенти прилагат същевременно и таласо-терапевтична програма за псориазис и дерматити.


Препоръчителна дневна доза:
  • 1 капсула 1 път на ден преди хранене
  • за период от 1 до 3 месеца 
  • през интервал от 3 до 6 месеца

Няма коментари:

Публикуване на коментар

АНТИ-ХАПЧЕТА ПРОТИВ АВТОИМУННИТЕ БОЛЕСТИ

  СИСТЕМНИ ПСИХОЛОГИЧНИ МЕХАНИЗМИ, НАРУШАВАЩИ БИОХИМИЧНОТО РАВНОВЕСИЕ И АКТИВИРАЩИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. КОНВЕНЦИОНАЛНИ МЕТОДИ ЗА ...