вторник, 4 март 2014 г.

Изчисти токсините и намали риска от развитие на рак с 99%


НАЧИН НА ЖИВОТ И ГЕНОТОКСИЧЕН СТРЕС

Днес, световната статистика на рака представя все по застрашителни прогнози за предстоящите поражения върху човешкия живот от тази смъртоносна болест. 

Инцидентите с рак се превръщат бързо в статистически цифри или ужасяващи новини в ежедневието, всяващи страх, който ни кара да си затваряме очите и да избягваме тази тема. "Нали не се касае за нас!?" 
А когато това се случи, със самите нас или с наши близки, сме готови да изровим света за да открием чудодейното лекарство, което ще унищожи рака, ще върне здравето и живота, и всичко ще си бъде както преди...

Ето как основният въпрос за причините на рака остава на заден план, загърбен от проблемите на деня и стряскащите съобщения в медиите: "за онкоболните няма лекарства", "заболеваемостта от рак заплашително нараства",  "няма достатъчно средства за скъпо струващи лекарства", "онкоболните са изоставени на произвола на съдбата", „откриха ново лекарство против рак” и т.н. и т.н. 

А трябва ли да се стига до тук?

10-ТЕ ПРИЧИНИТЕЛИ НА РАКА

Повечето от причините на рака са детайлно изследвани и научно доказани. Дали защото не се популяризират достатъчно или, защото не ни засягат днес, сме склонни да не обръщаме достатъчно внимание на тази информация. А превенцията на рака е основният път, по който можем да намалим и избегнем риска от това заболяване.

Световната здравна организация сочи следните основни причини за забеловаемостта от рак:
·         Стареенето
·         Тютюна
·         Слънчевата светлина (и по-специално ултравиолетовите лъчи)
·         Йонизиращи лъчения (скенери, рентгени и др)
·         Някои химикали
·         Някои вируси и бактерии
·         Някои хормони
·         Фамилна обремененост
·         Aлкохол
·         Начин на живот и хранене (прекомерна консумация на червени меса, консервирани и преработени храни, липса на физическа активност, наднормено тегло)
Естествено, така формулирани, причините за рака изглежда засягат почти всяка една сфера или етап от нашия живот, и ни карат да си мислим, че ракът е причинен от някакво ужасно стечение на обстоятелствата или нещастна случайност.
Становището, че „промяната на хранителния режим може да намали риска от рак с 30-40%” е крайно незадоволително. 
Онкологията, молекулярната биология, генното инженерство и други авнагардни научни направления в медицината, непрекъснато наблюдават и изследват сложния процес на генезиса на рака в неговите над 200 разновидности, проявяващи се в човешкия и другите животински организми.

Каквато и да е причината, която инициира рака, в крайна сметка, научните изследвания стигат до заключението, че тя винаги води до едно физиологично състояние, което може във всеки едни момент да инициира неконтролирано делене на клетките: генерирането на високи нива на токсични метаболити в организма, или т. нар. генотоксичен стрес.

Как и кога се появява това състояние в нашия организъм?
Повечето от дейностите, които извършваме, или не извършваме, в нашето ежедневие, могат да предизвикат задържане на токсични метаболити в организма.
Най-често това може да се случи при: заседнал начин на живот, нередовно и нездравословно хранене, редовно преяждане, лошо храносмилане, поява на запек, прекомерна употреба на алкохол и цигари, стрес, негативни емоции, при някои рискови професии, имащи досег до карциногенни химикали или радиоактивни лъчения, редовното вдишване на изгорели газове от автомобилите или жилищното отопление, хроничните възпаления, които отслабват имунната система, прекомерната употреба на антибиотици или медикаменти, които потискат имунната система,и др.

Как действат токсичните метаболити в организма?
Най-прекият път, по който организмът ни се освобождава от токсините, е чрез дишането, дейността на черния дроб и бъбреците. При нередовен начин на живот, дейността на тези органи започва да се нарушава, което се изразява с поява на запек, лошо храносмилане, отпадналост, умора, главоболие, безсъние и други неприятни състояния. Именно тези състояния, показват, че организмът е интоксикиран, а те от своя страна, най-често се дължат на липсата на кислород, нарушена обмяна на течностите, липса на витамини и минерали – естествени антиоксиданти в организма, недостатъчен прием на течности  и др.
От друга страна, основните източници на токсини са замърсените въздух и вода, некачествената храна, процесите на храносмилане и обмяна на вещества в организма.
Здравият организъм е в състояние по всяко време да неутрализира и изхвърли токсичните метаболити. При системен нередовен начин на живот, балансът на този процес лесно може да се наруши. Когато организмът ни системно генерира високи нива на токсини, кислорода в кръвта и естествените антиоксиданти, стимулиращи метаболизма и детоксикацията, се изчерпват много бързо.  Създава се среда, в която клетките ни се хранят и пречистват все по-трудно. Токсините започват да се отлагат в меките тъкани, костите и лимфата, нивата на млечна и пикочна киселина в кръвта се повишават. Всички тези процеси предизвикват физически неразположения, като главоболие, умора, запек, подуване, безсъние, и други, които често пренебрегваме или се опитваме да коригираме с различни диуретични и успокояващи медикаменти, които от своя страна допълнително повишават токсичността в организма.
В една такава токсична среда клетъчната ДНК е затруднена да управлява генетичните процеси в организма, което често се изразява и с поява на хормонален дисбаланс, стареене и дегенеративни процеси в клетките и тъканите (нерви, кости, кожа, коса, очи, органи и др). Когато човешкият организъм изпада системно в тези неблагоприятни физиологични състояния, се създават биохимични условия, които нарушават функциите на ДНК и от там неефективността на имунната система да се бори с „предизвикателствата”. 
Именно в такива ситуации, и при възникване на емоционален и психичен стрес, или вирусни и бактериални инфекции, или хронични възпаления, се отключва процеса, иницииращ рака

Превенцията е от изключително значение за нашето здраве.
Превенцията не означава просто да се пазим от причинителите на рака, или да прилагаме комплекс от мерки, когато болестта е дошла, а да придобием знанието, културата и навиците, които да ни предпазят от това и други тежки заболявания. Превенцията, в най-краткия смисъл на думата, означава не само да останем здрави, но и да умеем да възстановяваме здравословния баланс на нашия организъм, когато той е нарушен по една или друга причина.

Как ИнхибирелА™ успява да възстанови здравосровния баланс в организма?
ИнхибирелА™  е хранителна добавка, съдържаща 100% натурални растителни съставки, разработена на базата на дългогодишни проучвания, главно в областта на Онкологията, и именно с цел да намали токсичността и страничните ефекти от химиотерапията.
В процеса на научна работа ИнхибирелА™ показа изключително широк спектър от полезни въздействия върху организма: укрепващо и възстановяващо, подпомагайки храносмилането, сърдечно-съдовата дейност, циркулацията и метаболизма, укрепвайки централната нервна система. Антиоксидантното действие на съдържащият се концентриран чист екстракт куркумин, подпомага функцията на черния дроб, неутрализира свободните радикали и токсините, повишава редуцираните нива на витамин Е и глутатион, понижава холестерола и фосфолипидните нива,  потиска канцерогенните и мутагенни процеси в организма. Редуцира вредните странични ефекти на хепатотоксични лекарства (e.g. paracetamol), хроничен стрес, замърсена атмосфера с отпадни газове, вдишвания цигарен дим, симптоми на прекомерна употреба на алкохол и храна. Противовъзпалителното действие на   ИнхибирелА™ може да подпомогне оздравителния процес при различни хронични възпалителни заболявания като язвя,  лошо храносмилане, артрит, ревматоиден артрит, диабет, атеросклероза (потиска тромботичните инциденти).

ИнхибирелА™  подобрява качеството на живот и при здрави хора и при пациенти, страдащи от тежки хронични заболявания, включително и рак, благодарение на три процеса, които предизвиква симултанно в организма, вследствие на еднократен или системен прием:
Детоксикация: улавя и изхвърля свободните радикали, тежките метали, токсичните метаболити и канцерогени – вдишани, абсорбирани или генерирани в организма; възстановява и повишава нивата на естествените антиоксиданти в организма.
Протекция: прекъсва възпалителните процеси в организма, блокирайки техните причинители, включително и процеса на туморогенеза; предпазва клетките и нервите от токсично увреждане, дегенеративни и мутагенни процеси.
Регенерация: коригира некоректната експресия на ДНК и регенерира увредените, вследствие на токсичен стрес, клетки и тъкани, стимулира имунната система.

ИнхибирелА™  действа като натурален антиоксидант, неутрализирайки свободните радикали, което се дължи на натуралната полифенолна група, съдържаща се в молекулярната й структура. ИнхибирелА™  може да елиминира свободни радикали като хидроксил радикал (HO), кислороден радикал (1O2), супероксид радикал (O2•−), реактивен нитроген (RNS), азотен оксид (NO), хидроген пероксид (H2O2). ИнхибирелА™  поддържа баланса между производството и неутрализацията на реактивни кислородни молекули,  чрез директно пречистване, чрез потискане на липидната пероксидация, или чрез повлияване на ензимните антиоксиданти в организма, като супероксид дисмутаза (SOD), каталаза (CAT), фаза II ензими като: Никотинамид аденин динуклеотид фосфат редуктаза (QR), глутатион пероксидаза (GPx) и хемоксигеназа (HO). ИнхибирелА™  изразява антиоксидантно и антимутагенно действие срещу мутагени, изискващи метаболитна активация, такива като цигарен дим, никотин и други цитотоксични химикали и радиационни замърсители.

Някои от основните антиоксидантни и антитоксични процеси, които ИнхибирелА™ предизвиква в организма са:

·         Редукция на липидната пероксидация в черния дроб, белите дробове, бъбреците и кръвта,  при която могат да се генерират мутагенни и канцeрогенни метаболи като алдехидите. Липидната пероксидация се явява основен рисков фактор за сърдечно-съдови и белодробни заболявания, рак на белия длоб, лезии на клетъчните функции, процеса на стареене и увреждане на ДНК.
·         Потискане активността на някои оксидативни ензими от фаза І - като CYP1A1 и 1A2 от групата на цитохром P450 (участващи в 75% от метаболитната активацията на токсини и медикаменти в организма), предотвратявайки образуването на метаболитни  причинители на генотоксичен стрес.
·         Улавя свободните метални йони като желязо Fe2+ и мед Cu2+
·         Повишава изчерпаните нива на антиоксидантите в организма (Vitamin E, Vitamin C, SOD, CAT, GPx) и предотвратява тяхното изчерпване в случай на оксидативен стрес
·         Редуцира значително увеличените нива на токсини и метаболити като malondialdehyde (MDA), Benzo(a)pyrene, алфатоксин В1, клетъчна лактатдехидрогеназа (LDH), понижава активността на аспартат аминотрансфераза (AST) и алкалната фосфатаза; инсулиновата резистентност, предизвикана от глюкозна оксидаза (GO) в хепатоцитите.
·         Стимулира синтеза на гама-глутамил цистеин протеин (γ-GCL), регулирайки нивата на глутатион, в случай на оксидативното му изчерпване.
·         Активира ензима хемоксигеназа-1, който катализира разпада на хема до антиоксиданта биливердин, противовъзпалителния агент карбон моноксид и желязо.
·         Редуцира до минимум нивата на хидроген пероксид (H2O2,) и пероксинитрит (PN)  в случай на изчерпване на глутатион в организма.
·         Възстановява клетъчната концентрация на аденозин трифосфат (ATP) отговорен за енергийната клетъчна обмяна.
·         Оказва нервопротективно и антидегенеративно действие.
·         Предизвиква процес на детоксикация, активирайки антиоксидантните ензими от фаза ІІ.

Резултати от приема на ИнхибирелА™  при различни физиологични състояния, показват свойството й да пречиства токсините и канцерогените в организма, за по-малко от 7 дни:

Здрави хора, приемали ИнхибирелА™  за период от 1 седмица, при доза 1 капсула 1 до 3 пъти на ден съобщават следните положителни индикации:
·         по-добър сън за по-кратко време;
·         подобрена концентрация;
·         жизненост и добро настроение;
·         по-добро храносмилане и по-добро изпразване на червата.

Хора, страдащи от подуване, тежест, хроничен запек, нервно напрежение и лесна уморяемост, приемали ИнхибирелА™ за 7 дни, при доза 2 капсула 2-3 пъти дневно, съобщават за:
·         по-често уриниране и изхвърляне на излишните течности;
·         лекота;
·         бодрост и по-добро настроение;
·         възстановяване на изхождането от 1-2 пъти на седмица до 1 път на ден.

При сравнителна характеристика на кръвни изследвания, направени в интервал от 3 до 30 дни, на здрави хора и пациенти, с различни индикации, се установяват следните подобрения на кръвната картина, след прием на ИнхибирелА™  при стандартно препоръчваната доза 3 пъти на ден по 1 капсула:
·         намаляване на двойно завишени нива на пикочната киселина в нормални граници;
·         подобряване на показателите на чернодробните ензими;
·         намаляване на повишения холестерол в неговите нормални граници;
·         намаляване на завишените нива на тромбоцитите;
·         намаляване на триглицеридите и нормализиране на кръвната захар;
·         нормализиране на завишени нива на инсулина.


При пациенти с различни онкологични индикации (рак на дебелото черво, гърдата, простатата, белия дроб, и други), ИнхибирелА™, приемана за период от 3 до 6 месеца, в дози от 1-3 капсули 3 пъти на ден, в интервал от 2 до 3 месеца, стимулира и укрепва имунната система и възстановява нарушените функции на ДНК да регулира генната експресия, блокирайки  развитието на рака.

Включена в хранително-терапевтичния режим на пациенти с рак ИнхибирелА™, оказва комплексно положително въздействие върху почти всички нарушени процеси в организма, като на първо място пречиства и укрепва функцията на черния дроб, далака и бъбреците, регулира дейността на храносмилателния тракт и отделителната система, пречиства лимфата, възстановява алкално-киселинния и минералния баланс в организма, понижава туморните маркери, блокира клетъчната пролиферация и предизвиква апоптоза на клетките в туморните образувания.


Докладван случай:
Пациент с рак на простата, метастазирал в костите, след драстично повишен туморен маркер, започва прием на ИнхибирелА™,  в дози 3 капсули 3 пъти на ден в продължение на 7 дни, след което по 1 капсула 3 пъти дневно за период от 5 месеца, представя следните данни за туморния маркер PSA след 4 месечена пауза:




Начална дата на прием: 15.01.2013  PSA/14.11.2012: 1334,0
Крайна дата на прием: 15.06.2013    PSA/24.09.2013: 32,7

Показателен е фактът, че след 1-месечен прием на ИнхибирелА™, туморният маркер се понижава 6,8 пъти: от 1334,0 до 194,8, след 4 месечен прием, този показател е вече 32,5,  а след прекъсване на приема, маркера се запазва, за период от около 3 месеца, почти непроменен 32,5-32,7.
След повторен 3-месечен курс с ИнхибирелА™, при доза 3 пъти на ден по 1 капсула в продължение на 20 дни и 10-дневна пауза, и проведена радиотерапия, показателя за PSA към 31.01.2014 е 17. Т.е. развитието на туморния процес е намален с 98,7%.

Ефективността на ИнхибирелА™при рак е толкова по-висока, колкото по-своевременно е нейното приложение, особено в комбинация с подходящ хранително-терапевтичен режим.


Основна стъпка в превенцията на рака и други тежки хронични заболявания като артрити, ревматоиден артрит, псориазис, диабет, Алцхаймер, е своевременното предотвратяване на метаболитните разстройства (главоболие, болки в ставите, скованост, запек, подуване, наднормено тегло, отпадналост и умора, лимфен застой, целулит и други), чрез системна детоксикация на организма. 

Ефективните мерки за превенция включват още: положителна промяна на начина на живот, подбор на храните във всекидневното меню, редовна физическа активност, активна релаксация и почивка, активна творческа и умствена дейност, всекидневна положителна нагласа, изключване на негативните емоции и състоянията на напрежение и стрес.


ОБРАТНО КЪМ: www.inhibirela.com/
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА:www.inhibirela.com/Oncology-bg.php

ПОРЪЧАЙ ИНХИБИРЕЛА ТУК




www.inhibirela.com © Copyright 2012-2015 Spa26 Professional Ltd.  All rights reserved! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

АНТИ-ХАПЧЕТА ПРОТИВ АВТОИМУННИТЕ БОЛЕСТИ

  СИСТЕМНИ ПСИХОЛОГИЧНИ МЕХАНИЗМИ, НАРУШАВАЩИ БИОХИМИЧНОТО РАВНОВЕСИЕ И АКТИВИРАЩИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. КОНВЕНЦИОНАЛНИ МЕТОДИ ЗА ...