неделя, 9 март 2014 г.

5 СТЪПКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА РАКА НА ГЪРДАТА И ПРОСТАТАТА

Статистиката на онкологичните заболявания, в световен мащаб, сочи най-висока честота на случаите с рак на гърдата и простатата.

Злокачествените заболявания от този тип имат хормонална експресия. Нарушеното хормонално равонесие в организма, може да бъде потенциирано от различни външни и вътрешни активатори. 
Най-честата причина за развитието на рак на гърдата или рак на простата, се крие в продължително потисканата хормонална експресия и отлагането на вторични хормонални метаболити в организма.
  
Стратегията на ИнхибирелА™ за Превения и борба с рака, включва пет стъпки за провеждане на правилна грижа за здравето на гърдите и простата:

ХРАНЕНЕ: Намаляване на прекомерния прием на храни, повишаващи нивата на холестерол: месо (свинско), високомаслено мляко и сметана, кашкавал, пастет и др.
ДЕТОКСИКАЦИЯ И ГРИЖА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ  - основният регулатор на правилната функция на половите органи. Черният дроб съхранява кръвта, управлява жизнената енергия и производството на полови хормони, детоксикацията и неутрализирането на метаболити в организма, включително и хормонални такива—честа причина за хиперплазия и канцерогенеза. Застоя на стара кръв и енергия в черния дроб блокират правилното протичане и циркулация на жизнената енергия, което от своя страна рефлектира върху женското и мъжкото здраве.
СЕКСУАЛНА ЕНЕРГИЯ:  Проявата на любвеобилност и грижа към партньора се отразява върху личното полово здраве. Потискането, но също и прекомерното стимулиране и проява на сексуалната енергия, във физическо и емоционално отношение са нездравословни—в първия случай - особено за жената, а във втория -особено за мъжа. Неусвоената сексуална енергия може лесно да бъде трансформирана, чрез интензивни физически занимания или творческа мисловна дейност. 
ЕМОЦИИ: Освобождаване на негативните емоции, като гняв, неудовлетвореност, раздразнителност, които предизвикват застой на енергията в черния дроб. Прекомерно високите цели и идеали пораждат неудовлетвореност, особено когато не е приложен правилен подход за осъществяването им и при проява на нетърпение.
АКТИВНА РЕЛАКСАЦИЯ: Упражненията и редовната физическа активност подпомагат функцията на черния дроб и детоксикацията, неутрализират вредното въздействие на нервното напрежение и стреса, спомагат за активната релаксация на организма. Активният контакт с природата също предизвиква естествена медитация и релаксация на всички сетива, освобождавайки и зареждайки с нови жизнени енергии.

ИнхибирелА™  оказва протективен ефект върху хормоналното и полово здраве, запазвайки за дълго потентността и плодовитостта, независимо от възрастта.
Най-голямата полза от хранителната добавка е нейното антиканцерогенно, противотуморно, антиоксидантно и детоксикиращо действие.
ИнхибирелА™ понижава нивата на холестерол,  възобновява кръвта, стимулира клетъчната регенерация и блокира патогенните процеси в организма.

ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
Достатъчно е ИнхибирелА™ да бъде приемана за период от 1 до 2 месеца по 1-2 капсули дневно, през интервал от 3-4 месеца.
При наличие на онкологични заболявания ИнхибирелА™ се включва по схема в хранително-терапевтичния режим.
Продуктът не е предназначен за лица под 18 години, бременни и кърмещи жени.  www.inhibirela.com  

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА:www.inhibirela.com/Oncology-bg.php
повече информация за рака на гърдата:http://www.inhibirela.com/Breast-Cancer-bg.php

ПОРЪЧАЙ ИНХИБИРЕЛА ТУК


www.inhibirela.com © Copyright 2012-2017 Spa26 Professional Ltd.  All rights reserved! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

АНТИ-ХАПЧЕТА ПРОТИВ АВТОИМУННИТЕ БОЛЕСТИ

  СИСТЕМНИ ПСИХОЛОГИЧНИ МЕХАНИЗМИ, НАРУШАВАЩИ БИОХИМИЧНОТО РАВНОВЕСИЕ И АКТИВИРАЩИ АВТОИМУННИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. КОНВЕНЦИОНАЛНИ МЕТОДИ ЗА ...